Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ایران»: شامگاه روز شنبه (24 فروردین ماه) خبر توقیف اکران «رحمان 1400» که منتشر شد خیلی‌ها آن را دور از باور خواندند: «مگر می‌شود از پس سینماداران و کمپانی قدرتمند پخش آن (فیلمیران با مدیریت علی سرتیپی و شراکت رسول صدرعاملی و غلامرضا موسوی) برآمد.»


 بعضی این جریان و خبرسازی را ترفندی برای جبران افت فروش فیلم ارزیابی کردند؛ افتی که طبق اعلام ایسنا در سایت‌های فروش بلیت و از میزان پیش خریدهای آن مشخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی هم از اهمال شورای نظارت و ارزشیابی انتقاد کردند؛ دلیل توقیف اکران فیلم نمایش نسخه بدون مجوز اعلام شده بود و منتقدان گلایه داشتند که مگر می‌شود فیلمی یک ماه با نسخه غیرمجاز اکران شود و اداره نظارت بی‌اطلاع باشد. محمدرضا فرجی مدیر کل سینمای حرفه‌ای سازمان سینمایی در گفت‌وگویی با تسنیم در این باره توضیح داد که «سازمان سینمایی بعد از ارائه مجوز به هر فیلم برای تطابق نسخه مجوزدار و آنچه به اکران در می‌آید بازرسان را به سینما می‌فرستند و بر مبنای گزارش این بازرسان تصمیم‌گیری می‌کند.» به گفته او درباره «رحمان 1400» این اتفاق افتاده و نسخه دارای مجوز فیلم با نسخه در حال اکران متفاوت است. بعد از صحبت‌های مدیرکل سینمای حرفه‌ای بلیت فروشی آنلاین «رحمان 1400» متوقف شد و ظرفیت روزانه نزدیک به ۱۳۰ سینما و ۸۰۰ سانس که تا پیش از این در اختیار این فیلم بود، آزاد شد. غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش در گفت‌وگویی با مهر اعلام کرد که هنوز جایگزینی برای فیلم «رحمان ۱۴۰۰» در سرگروه ایران معرفی نشده و به طور طبیعی سانس‌های این فیلم در اختیار آثار دیگری که در حال اکران است، گذاشته می‌شود. این اتفاقات در حالی رخ داد که منوچهر هادی کارگردان این فیلم با انتشار پستی در فضای مجازی، اکران نسخه اصلاح نشده را رد کرد و با لحنی کنایه‌آمیز نوشت: «… تمام سینماهای کشور نسخه اصلاح شده را روی پرده اکران می‌کردند و تازه سینماهای حوزه (هنری) نسخه اصلاح شده‌تری را. هیچ باکی نیست. تمام تلاشم را خواهم کرد که رحمان را دوباره اکران کنم...». با وجود اظهارات کارگردان فیلم «رحمان ۱۴۰۰» درباره نمایش نسخه اصلاح‌شده فیلم در سینماها، صبح روز یکشنبه مدیرکل سینمای حرفه‌ای چنین تخلفی در سینمای ایران را بی‌سابقه خواند و البته در پاسخ به چرایی تأخیر در توقف فیلم «رحمان ۱۴۰۰» اعلام کرد: «در اکثر سالن‌ها همان نسخه‌ای از فیلم «رحمان ۱۴۰۰» که مورد تأیید ما بوده و اصلاحات کامل انجام شده، نمایش داده شده است. با توجه به اینکه بازرسان سازمان سینمایی معمولاً به صورت تصادفی در سالن‌های سینمایی حضور پیدا می‌کنند متأسفانه در هفته اخیر متوجه شدیم در برخی از سالن‌های سینما نسخه‌ای که به صورت کامل اصلاح نشده بود اکران شده است.» محمدرضا فرجی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه این اشتباه متوجه چه فردی است هم توضیح داد که فعلاً از نظر حقوقی پخش‌کننده و تهیه‌کننده باید پاسخگوی این اتفاق باشد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۰۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟

 به گزارش تابناک، تسنیم نوشت:  اعتبار در نظر گرفته شده برای یارانه نان در سال 1402 حدود56 هزار میلیارد تومان بوده است در حالیکه دولت از بودجه سال گذشته حدود 159هزار میلیارد تومان برای یارانه نان پرداخت کرده است.

این رقم نشان میدهد تا چه اندازه پیش بینی اعتبار در قانون بودجه سال گذشته خطا داشته و منجر به کسری تبصره هدفمندی شده است.

یارانه نان در لایحه سال جاری در حدود 143هزار میلیارد پیش بینی شده که نسبت به قانون سال گذشته 150درصد رشد داشته است.

علاوه بر آن اعتبار یارانه دارو در لایحه بودجه حدود 75هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که نسبت به اعتبار 69 هزار میلیارد تومانی مصوب سال گذشته حدود 9درصد رشد را تجربه کرده است.

مرکز پژوهشهای مجلس در این خصوص تاکید دارد، چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

دیگر خبرها

  • نقش سازنده گلزن تراکتور در بازی با ذوب آهن!
  • پایان صدرنشینی یک‌ماهه «تمساح خونی»/ «مست عشق» نیامده به اوج رسید
  • پایان صدر نشینی یک‌ماهه «تمساح خونی»/ «مست عشق» نیامده به اوج رسید
  • پشت پرده «شیعه» شدن ژوزه مورایس؛ ازدواج با شیدا مقصودلو؟
  • انتقام تراکتور از سبز پوشان اصفهان
  • اعلام اولین ترکیب تراکتور با مطهری
  • پشت پرده جهش ۱۵۰ درصدی یارانه نان چیست؟
  • تمساح خونی و سال گربه زیر سایه مست عشق
  • پشت پرده بازگشت احتمالی علی علیپور به پرسپولیس
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲